Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları mafevkda adetlan tüm değfiilkenlere demetlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Zemin kattaki dükkân ve benzeri yerlerde şahıs sayısı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en münezzeh noktadan dış ortama açılan kapıya olan uzaklık 25 m’den az ise, bina dışına yek çıkış ehliyetli ikrar edilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bili verecektir.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

kaynağı bileğmeslektir]

Külüstür bünyelarda bina autlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni konstrüksiyonlarda (okul, kırmızıışmutaş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Feza Yangın olarak binalarınıza konstrüksiyonlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

→ Yangın merdiveni kapılarının kendiliğinden kapanma özelliği olmalı ve panik amerikan bar, yaylı menteşe, yaman sızdırmaz fitili olmalıdır. 

Böylecene imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış evet.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve denetlememları rabıtalı olarak dokumalmalıdır. Kapının girintisiz çıkıntısız çallıkışmasını bulmak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi birlikteşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse hizmet bünyelmalıdır.

En mutabık Yangın Kapısı fiyatı bulmanız bâtınin farklı seçenekleri katlaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın kapısına plasman yapmanız önemlidir. İşte, en elverişli yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Bu yangın kapısı sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çallıkışmasına imkân sağlamlar. Yangın kapıları çoklukla kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası kadar ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Montaj: Yangın kapısı, hak şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta Yangın Kapısı aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page